Vraagverduidelijking

Wanneer je met een vraag zit rond wonen, werken of vrije tijd, kan je contact opnemen met een medewerker vraagverduidelijking. Vraagverduidelijking betekent dat we bij jou en andere personen die voor jou belangrijk zijn (ouders, partner, vrienden...) gaan luisteren naar de vragen die je hebt.

Er wordt stil gestaan bij wie je bent, welke mogelijkheden je hebt, welke toekomstverwachtingen je hebt, waar je ondersteuning bij wenst. We geven informatie over welke mogelijkheden er bestaan van ondersteuning. Dit kan zowel binnen de maatschappij zijn, als bij meer gespecialiseerde diensten zoals 'de branding'.

De bedoeling is dat we een beeld krijgen van jouw verwachtingen en vragen, zodat wij jou kunnen vertellen wat er op de markt is om hieraan tegemoet te komen en wat 'de branding' eventueel voor jou kan doen. We bekijken ook samen met jou of er nog administratieve zaken moeten in orde gebracht worden (bv. inschrijving V.A.P.H., zorgregie,..). Op basis van onze gesprekken en de informatie die jij en wij gekregen hebben, bekijken we dan hoe jij verder kan geholpen worden.

Terug naar boven