Met anderen samenwonen

Je woont liever in het gezelschap van anderen of je hebt zoveel ondersteuning nodig dat alleen wonen niet mogelijk is? Dan kan je bij ‘de branding’ terecht in verschillende soorten woningen. Je kan bij ons wonen op een studio in een gebouw waar nog mensen ondersteuning krijgen, je kan ook wonen in woningen of appartementen, samen met anderen. Je beschikt dan over jouw eigen slaapkamer, eventueel ook jouw eigen badkamer. De overige woonruimtes deel je dan met de overige gebruikers van de woning.

Welke woonondersteuning wij jou bieden, hangt volledig af van jouw vraag tot ondersteuning. Wij zoeken samen met jou naar de beste manier van ondersteunen, we gaan na wie hier allemaal kan bij betrokken worden en volgen ook op dat je tevreden bent/blijft over de geleverde diensten.

De intensiteit van deze woonondersteuning gaat van een aantal maal per week tot quasi permanente ondersteuning, zowel overdag als ’s nachts, afhankelijk van jouw ondersteuningsvraag. Wij beschikken over een zeer divers aanbod aan woningen en ondersteuningsvormen.

We lichten een aantal specifieke doelgroepen toe:

Terug naar boven